Національне антикорупційне бюро України. Антикорупційне національне бюро України. Бюро з природоохоронної діяльності та екологічного контролю України

Національне антикорупційне бюро України

 

Заступник Ситника Анатолій Новак пояснив, що бюро обрало продукцію компанії “5.11”, яка, за його словами, демонструє непоганий баланс ціни і якості. Вартість екіпірування одного бійця склала 54 тисячі 774 гривні.

Бюро з природоохоронної діяльності та екологічного контролю України
0101

Першого лютого у Національному антикорупційному бюро України у тестовому режимі розпочала роботу безкоштовна телефонна лінія 0-800-503-200 для більш тісної взаємодії з громадськістю. Зателефонувавши за цим номером, громадяни можуть залишати звернення (пропозиції, зауваження, заяви, скарги), запити на отримання публічної інформації, отримувати інформацію про діяльність НАБУ, дізнаватися графік роботи громадської приймальні, а також повідомляти про кримінальні корупційні правопорушення, йдеться на сайті НАБУ. Повідомлення громадян, отримані працівниками Бюро в телефонному режимі, будуть належним чином зареєстровані, оформлені та передані для опрацювання компетентним підрозділам. Телефонна лінія працює у будні дні з 9 до 18 години. Дзвінки безкоштовні як зі стаціонарних, так і з мобільних телефонів. Також в робочому режимі продовжує працювати і міський номер для звернення громадян (044) 246-34-11. Тестовий режим триватиме кілька тижнів для того, щоб визначити навантаження та випрацювати ефективну взаємодію як з громадянами, так і всередині Бюро. Наразі працює лише одна лінія. По завершенню тестового режиму телефонний номер буде багатоканальним, працюватиме 10 ліній.

Антикоррупционное бюро Украины начало сотрудничество с ФБР по делу М.

Бывший народный депутат М. проходит свидетелем в расследовании Национального антикоррупционного бюро.

Глава Национального антикоррупционного бюро Украины (НАБУ) Артём Сытник заявил о начале сотрудничества с Федеральным бюро расследований (ФБР) США по делу бывшего нардепа Николая Мартыненко.

Детективи НАБУ проводять обшуки у рамках провадження щодо ПАТ «Укргазвидобування»

Детективами Національного антикорупційного бюро України здійснюється низка обшуків на території міста Києва та Київської області, зокрема, в офісах фірм, діяльність яких пов’язують зі злочинними схемах реалізації природного газу.

 

 0101

ГО “Бюро з природоохоронної діяльності та екологічного контролю України”

0001

Радуга лес 1 001

Радуга лес 2 001

 

Оцініть статтю
Зелена екологічна партія України «Райдуга»
Додати коментар